Vedno z Jezusom - misli za vsak dan v letu

Vedno z Jezusom - misli za vsak dan v letu
Avtor: Sarah Young
Založnik: Slowatch
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 19,90€
Količina:  
   - ALI -   

Življenje v današnjem času je polno težav – izgub, porazov, žalosti, strahov. Sredi teh izzivov se nam veselje pogosto zdi nemogoče ali nedosegljivo. A Jezus ima za tiste, ki mu sledijo, več kot življenje prepirov, bolečine in nezadovoljstva. On ponuja življenje v polnosti, življenje v obilju; življenje, ki je zvrhano veselja. Vedno z Jezusom – misli za vsak dan v letu, so bile napisane kot del raziskovanja in preučevanja Božjih obljub veselja, ki so zapisane v Svetem pismu.
Misli so napisane na način kakor da Jezus sam neposredno govori bralcu in ga vabi k novemu načinu življenja – življenja v veselju, ki je možno v globoki in tesni povezanosti z njim. Jezus želi vsakega srečati tam, kjer se nahaja. Namen knjige Vedno z Jezusom je, da bi se mu približali in utrdili odnos z njim.
 
Misli, ki jih je Sarah Young zapisala v tej knjigi, so se rodile med njenim živim, aktivnim in vsakodnevnim iskanjem Božjega obličja prek njegove besede in v druženju z njim. Takšno iskanje Boga človeka preobraža, da postaja boljši. Avtorica nam na odličen in preprost način približa čudovito Božje sporočilo, zapisano v Svetem pismu, ter nas s svojimi mislimi za vsak dan hrani in vabi, naj bomo vedno (ne glede na okoliščine) z njim – z Jezusom. Če njegove besede vzamemo zares, če jim popolnoma zaupamo, če ga iščemo vsak dan in večkrat pomislimo nanj, če tako pozabljamo nase in na svoje težave ter v vsakem položaju
»najprej iščemo njega«, moremo okušati božanski mir in veselje, ki ju nič na svetu ne more uničiti. Knjiga Vedno z Jezusom je odličen pripomoček pri vsakodnevnem spoznavanju živega Boga, ki se je človeštvu razodel v Jezusu Kristusu, in pri vstopanju v njegovo navzočnost – da bi okušali polnost življenja, ki nam ga Bog ponuja, in veselje, ki nam ga podarja.
(Iz Predgovora, Boštjan Hari)

 
Podrobnosti
Naslov izvirnika: Jesus Always
Založnik: Slowatch
Leto izida: 2019
ISBN: 978-961-290-490-6
Vezava: trde platnice

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:PODVIG d.o.o. © 2021