Ustvarjajmo s Svetim pismom

Ustvarjajmo s Svetim pismom
Avtor: Gillian Chapman
Založnik: Družina
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 14,00€
Količina:  
   - ALI -   
Knjiga Ustvarjajmo s Svetim pismom je prava zakladnica idej za ustvarjalno doživljanje Svetega pisma za otroke skupaj s starši, vzgojitelji in učitelji. Otroci bodo med ustvarjanjem doživeto spoznavali zgodbe Stare in Nove zaveze. Knjiga ponuja veliko možnosti za osebno doživljanje zgodb Svetega pisma, saj lahko izdelke uporabite tudi v dramski ali plesni predstavi.

Med drugim se bodo otroci naučili narediti adventni koledar, božične prstne lutke, ribiški čoln, s katerim bodo lahko izkusili vihar na jezeru, pa glineno svetilko, s katero bodo lahko ponazorili priliko o pametnih in nespametnih devicah … 

Vsako izmed 48 poglavij zajema svetopisemsko zgodbo, ki je primerna za glasno branje (tudi v skupini), seznam potrebnih pripomočkov, jasna in postopna navodila (tudi v sliki) ter fotografijo končnega izdelka. Nekateri izdelki so bolj preprosti, drugi zahtevnejši, vendar je poudarek na uporabi lahko dostopnih in poceni materialov ter pripomočkov, med katerimi so tudi domači in odpadni materiali. Tako bodo otroci izkusili, da je mogoče skoraj iz nič izdelati nekaj čudovitega.
 
Podrobnosti
Naslov izvirnika: Make and Do Bible Crafts
Založnik: Družina
Leto izida: 2012
ISBN: 978-961-222-877-4
Št. strani: 107
Vezava: trda

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:PODVIG d.o.o. © 2021