Drobci luči

Drobci luči
Drobci luči
Avtor: Daniel Psaute
Založnik: Horeb
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 20,00€
Količina:  
   - ALI -   

Jezus je rekel: »Če hoče kdo iti za menoj, naj se odpove sebi in vzame vsak dan svoj križ ter hodi za menoj. Kdor namreč hoče svoje življenje rešiti, ga bo izgubil; kdor pa izgubi svoje življenje zaradi mene, ga bo rešil.« (Lk 9,23-24).

Pristna vera v Kristusa privede do korenitih rezultatov samo, če se res prepustimo Jezusu, ki je vir sprememb. Življenje z Njim je dar Božje milosti, ki od nas zahteva odprtost, predanost in trud. Učenstvo, ki je dolgotrajen proces, se ne zgodi samo po sebi. Ne gre za to, da bi si prizadevali postati dovolj dobri, da bi nas Bog sprejel, čeprav so v procesu pomembne tudi naše vsakodnevne odločitve. Odnos z Jezusom zapolni naša življenja s svežo energijo, vendar le takrat, ko smo pripravljeni poslušati in se odzvati. 
 
Namen knjige je pomagati ljudem razumeti in izkusiti, kaj pomeni biti Jezusov učenec. To, kar večina razume pod
izrazom »kristjan«, je velikokrat v nasprotju z učenstvom, o katerem je govoril Jezus. Avtor se osredotoča na to, kako pomagati
posameznikom in cerkvam, da bi dobili boljši vpogled v to, kdo je Jezus in kaj je učil; da bi odkrili življenje v Kristusu. 
»Drobci luči so bili napisani posebej za moje prijatelje v Sloveniji. Ne gre za lahkotno branje. Toda želim si, da bi Božji Duh vsem pravim Kristusovim sledilcem pomagal doseči trajno preobrazbo preko nenehne in stalne izpostavljenosti resnici v Jezusu.« 
 
Podrobnosti
Naslov Izvirnika: Fragments of Light
Založnik: Horeb
Leto izida: 2011
ISBN: 978-961-92647-2-0
Št. strani: 422
Vezava: trde platnice

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:PODVIG d.o.o. © 2021