Popolna svoboda - delovni zvezek

Popolna svoboda - delovni zvezek
Popolna svoboda - delovni zvezek
Avtor: Ray Beeson, urednik
Založnik: PODVIG d.o.o.
Razpoložljivost: Na zalogi
Cena: 25,00€
Količina:  
   - ALI -   

Seminar Popolna svoboda je delovni zvezek, sestavljen iz šestih lekcij. Služi kot pripomoček pri usposabljanju duhovnikov, krščanskih voditeljev in vernikov nasploh. Posamezniku pomaga pri duhovni rasti, notranjem očiščevanju, prenavljanju duševnega človeka, osvoboditvi od različnih zvezanosti in v duhovni borbi, ki se odvija v duhovnem svetu.

Pričujoča knjiga predstavlja krščansko življenje kot dinamičen, oseben in pristen odnos z Bogom Svetega pisma. In kot pri vseh odnosih je tudi pri hoji z Bogom vključeno odkrivanje. Ko se srečamo s svojimi slabostmi in strahovi, hitro odkrijemo globino Božje ljubezni do nas skozi Sina Jezusa in moč njegovega Duha, ki nas želi učiti, voditi, popravljati in tolažiti.

Odkrijemo tudi, da obstaja sovražnik naše duše, ki želi oslabiti ta odnos z Bogom in drugimi ljudmi. Zato pričujoča knjiga nudi odgovore na to, kako se v duhovni borbi soočiti s sovražnikom brez strahu.

Namen knjige je, da bi bralec ob odkrivanju novih stvari o Bogu, ki ljubi vsakega človeka, doživel osvoboditev od bremen preteklosti in z radostjo stopil na pot svoje prihodnosti. 

Podrobnosti 
Naslov Izvirnika: Cleansing Stream
Založnik: PODVIG d.o.o.
Leto izida: 2015
ISBN: 978-961-93830-1-8
Št. strani: 237
Vezava: špirala

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:PODVIG d.o.o. © 2020