Pogoji poslovanja

Plačilni pogoji
 
Možnost plačila je:
- odkupnina pri dostavi.
- osebni prevzem na sedežu podjetja (po predhodnem dogovoru). V tem primeru je plačilo možno samo z gotovino.
 
Veljavnost ponudbe
Veljavnost cene za izbrano blago velja na dan nakupa preko spletne knjigarne, naročnik pa je o prejemu naročila v elektronski obliki tudi obveščen s potrditveno e-pošto.
 
Splošni prodajni pogoji
 
V spletni knjigarni želimo obiskovalcem ponuditi proizvode pod najugodnejšimi pogoji. Pri tem zagotavljamo hitro in zanesljivo odpremo, najkasneje v roku 4 delovnih dni od potrditve naročila. Za vse informacije uporabniki lahko pokličejo na telefonsko številko 041 950 705. Skrb posvečamo tudi varovanju in spoštovanju zasebnosti naših obiskovalcev in uporabnikov.
 
PODVIG d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti pri nakupu v spletni knjigarni urejata s temi splošnimi pogoji.
 
Vse cene so v EUR.
 
Naročanje
 
PODVIG d.o.o. preko spletne knjigarne sprejeta in potrjena naročila obravnava kot nepreklicna. V primeru napake lahko kupec brez dodatnih stroškov naročilo prekliče v roku enega (1) dne po potrdilu naročila po elektronski pošti ali navedenem telefonu.
 
Komercialni pogoji
 
Objavljene cene so nepreklicne. PODVIG d.o.o. naročeno blago kupcu odpremi skladno s pravili in ceno odpreme.
 
Veljavnost ponudbe
 
Veljavnost cene za izbrano blago ali storitev velja na dan nakupa in potrditve, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne knjigarne.
 
Prevzem in dostava
 
Dobavni rok prične teči prvi delovni dan po potrditvi naročila. Naročilo se realizira in odpošlje na stroške kupca (če cena za izbrano blago ne presega 50 EUR) najkasneje v roku 4 delovnih dni. Kupec lahko na lastno željo naročeno blago prevzame na sedežu podjetja, po predhodnem dogovoru.
 
Stroški dostave (za Slovenijo) se obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije, ki je objavljen na www.posta.si
 
Pravica do odstopa od pogodbe o nakupu
 
Potrošnik ima po 43. členu Zakona o varstvu potrošnikov pravico, da v 15 dneh od prejema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in mu pri tem ni treba navesti razlogov za to odločitev. Nato mora to blago odposlati podjetju v roku 15 dni od dneva sporočila o odstopu na naslov: PODVIG d.o.o., Celovška cesta 70, p.p. 6030, 1000 Ljubljana. Pri tem krije stroške vračila. Če potrošnik vrne blago podjetju v roku za odstop od pogodbe, to je v 15 dneh, se šteje to za sporočilo o odstopu od pogodbe.
 
Vrnjeni proizvodi morajo biti nepoškodovani ter primerno zaščiteni. Kupec naročenega blaga pod navedenimi pogoji ne more vrniti v naslednjih primerih:
- če je že odprl pošiljko in proizvod odpakiral iz originalne embalaže, pri avdio, video posnetkih in knjigah.
- če gre za dobavo časopisov, revij in podobnih periodičnih publikacij. 
 
Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili po poštni nakaznici ali na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti).
 
PODVIG d.o.o. © 2021